FAQ
Navn:

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Beskrivelse:

Som udgangspunkt skal alle, som behandler fødevarer have viden om fødevarehygiejne på et niveau som svarer til Certifikatkurset. Omfatter arbejdet med fødevarerne kun behandling af et begrænset varesortiment, hvor der kun er minimal sundhedsmæssig risiko, er Basiskurset tilstrækkeligt.


Et begrænset varesortiment er fx:

  • Opvarmning af pølser, brød samt pomfritter
  • Behandling ved bake-off af brød
  • Salg af soft-ice og gl. dags isvafler




Spalte 2:

Er du stadig i tvivl om hvilket kursus du skal vælge, så kan du kan læse mere omkring hygiejnekurserne her.

Tilbage

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png
logo-BCF
logo-DHK

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

Mortalin er sponsor for: