Alle medarbejdere med fingrene i bolledejen – eller andre fødevarer skal vide:
Det kan godt være lidt af en mundfuld, og det kræver tid at få nye medarbejdere undervist, hvis du vælger at gøre det selv.
Nem, online undervisning
Du kan også vælge at sætte fuld fokus på at holde dine gryder i kog og lade os stå for undervisningen. Vi har udviklet et online kursus, som din nye medarbejder kan tage inden første dag på arbejdspladsen.
På kurset lærer medarbejderen bl.a. om:
Sådan bestiller du online kurser
Kurset foregår online. Efter bestået test får medarbejderen et kursusbevis, som du kan benytte som dokumentation for medarbejderens viden om fødevarehygiejne.
Kurset kan gennemføres på PC, tablet eller smartphone. Prisen er 256 kr. (ex moms) for et basiskursus og 331 kr. (ex moms) for et certifikatkursus.
Certifikatkurset er for medarbejdere, som fremstiller mad fra bunden. Basiskurset er for medarbejdere med begrænset fremstilling af mad, fx franske hotdogs eller bake-off af brød. Basiskurset er også velegnet til at opfriske medarbejdernes viden om fødevarehygiejne!
Du kan bestille kurset lige her - og du kan købe flere og give de nye medarbejdere adgangskoderne efterhånden som du ansætter.
Eller du kan ringe til os på 88 42 00 00.
A/S Mortalin
Bråbyvej 76 - 4690 Haslev
Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk
CVR: 2438 5914