Målet er at give deltagerne et grundlæggende kendskab til HACCP, så de kan indgå som medlemmer af virksomhedens HACCP / Fødevaresikkerheds team.
Kursets indhold sikrer opfyldelse af kravene til uddannelse af HACCP / fødevaresikkerheds teamets medlemmer som beskrevet i BRC Global Standard Food og ISO 22000.
HACCP er et af de vigtigste værktøjer inden for fødevaresikkerhed.
Kurset bygges op omkring HACCP principperne og BRC Global Standard Food og / eller ISO 22000.
Kursusbevis udstedes for samtlige deltagere.
Varighed: 6 timer.
Deltagerantal max. 12 personer.
Vil du vide mere Mortalins hygiejnekurser, eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 8842 0000 eller på service@mortalin.dk
A/S Mortalin
Bråbyvej 76 - 4690 Haslev
Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk
CVR: 2438 5914