Kurset er virksomhedstilpasset og giver deltagere en grundlæggende viden og forståelse for de hygiejneaspekter, der er forbundet med virksomheds produkter og produktion. Det sikrer, at den enkelte medarbejder har tilstrækkelig viden om sin egen rolle i arbejdet med fødevaresikkerhed og hygiejnisk adfærd.
Mortalins hygiejnekurser lever op til uddannelseskravene, som krævet i BRC Global Standard Food og ISO 22 000.
Procesforståelse og overvågningsprocedurer
Hvad er CCP’ere og hvordan styres de?
Læring om personlig hygiejne og hygiejneregler
Generel viden om bakterier og deres vækstbetingelser.
Kurset bygges op omkring virksomhedens kvalitetsledelsessystem med særlig fokus på virksomhedens udpegede CCP’er.
Kursusvarighed: 6 timer.
Max. antal deltagere er 15 personer.
Kurset afholdes på virksomhedens adresse.
Vi udsteder bevis for samtlige deltagere.
Vil du vide mere om Mortalins hygiejnekurser, eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 8842 0000 eller på service@mortalin.dk
A/S Mortalin
Bråbyvej 76 - 4690 Haslev
Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk
CVR: 2438 5914