knap-privat.png
mortalin-logo-web

Produktionshygiejne

Hygiejnekursus for produktionsmedarbejdere


Kurset er virksomhedstilpasset og giver deltagere en grundlæggende viden og forståelse for de hygiejneaspekter, der er forbundet med virksomheds produkter og produktion. Det sikrer, at den enkelte medarbejder har tilstrækkelig viden om sin egen rolle i arbejdet med fødevaresikkerhed og hygiejnisk adfærd.


Mortalins hygiejnekurser lever op til uddannelseskravene, som krævet i BRC Global Standard Food og ISO 22 000.


 

Kursets indhold:
  • Procesforståelse og overvågningsprocedurer

  • Hvad er CCP’ere og hvordan styres de?

  • Læring om personlig hygiejne og hygiejneregler

  • Generel viden om bakterier og deres vækstbetingelser. 

Kursets opbygning

Kurset bygges op omkring virksomhedens kvalitetsledelsessystem med særlig fokus på virksomhedens udpegede CCP’er. 
Kursusvarighed:  6 timer.
Max. antal deltagere er 15 personer.

Kurset afholdes på virksomhedens adresse.
Vi udsteder bevis for samtlige deltagere.


Kursus information

Vil du vide mere om Mortalins hygiejnekurser, eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 8842 0000 eller på service@mortalin.dk

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe
PAGE NOT FOUND (id: 382)
image001.png
BilledeLink:
Bierne
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png